Monipalvelukeskus

Rakennuksen myynti kaupunginhallituksen kokouksessa 8.2.2021

Esityslista

Marraskuussa 2020
Raudanmaan Kyläyhdistys, Raudanmaan maatiaisnaiset ja Raudanmaan nuorisoseura perustivat yhdessä Raudanmaan kyläosuuskunnan. Tarkoituksena on hankkia koulu kyläläisten käyttöön.

Raudanmaan kyläosuuskunnan hallituksessa nuorisoseura edustaa Aira Hirvonen.

---

Facebookista löydät Raudanmaan kyläyhdistyksen. Voit liittyä, jos asut tai lomailet Raudanmaalla. Facebook linkki

YLE uutisissa 1.10.2020 juttua Raudanmaa

Kysely

Monipalvelukeskushanke on suunnitellut kylän yhdistysten kanssa, aiempien kylätapaamisten pohjalta, millaista monipalvelukeskusta tarvitsemme.

Sinulla on vielä mahdollisuus osallistua kehittämiseen. Kyselyssä löytyy arkkitehdin tekemä esitys siitä, millainen kylätalo nyt saatujen toiveiden mukaan voitaisiin tehdä.

Kysely löytyy tästä

Kylä tarvitsee kokoontumispaikan :-)

Suunnittelemme nyt Monipalvelukeskusta. Mitä monipalvelukeskus voisi tarjota?

Ensimmäinen ideointi-iltapäivä oli Aholaidan majalla 30.6.2019

Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan suunnittelemaan tai haluat kertoa idean, ota yhteyttä nsraudanmaa@gmail.com
Meillä on myös aiheeseen liittyvät whats app ryhmä.

Palveluista, joita kaivattaisiin tai ei kaivattaisi tehtiin kysely, jonka tuloksia käytiin yhdessä läpi tilaisuudessa.
Työpajoissa kehiteltiin villejäkin ideoita, mitä kylältämme voisi tulevaisuudessa löytyä.
Tapahtumassa arvottiin paikallisten tuottajien herkkukori. Onnea voittajalle!

Get Flash to see this player.